ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 20-26/7/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η νέα Σελήνη τις 20/7 έχει σαν «λάβαρο»  το συναίσθημα  πάμε μπροστά κοιτώντας πίσω. Το παρελθόν, η οικογένεια, η παράδοση, η πατρίδα και ο λαός είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτής της Σελήνης. Ο Κρόνος απέναντι φαίνεται σας «αντίπαλος» αλλά δεν υπάρχουν αξεπέραστες διαφορές, το παρελθόν είναι κοινή συνισταμένη αλλά διαφέρει στα «πρέπει» που καταδυναστεύουν το συναίσθημα.    

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αρχίζετε να χαλαρώνετε, μπαίνετε στο κλίμα του καλοκαιριού. Το ενδιαφέρον σας εστιάζετε στις διακοπές και τα παιδιά για όσους έχετε. Θέλετε να ζήσετε διασκεδάζοντας, έχοντας κοντά σας ανθρώπους που θα σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Στην αρχή της εβδομάδας τακτοποιείτε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και τα ακίνητα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Δραστήριοι και αυθόρμητοι σε όλη την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχουν αλλαγές στα οικονομικά και ίσως ξαφνικά έξοδα. Μετακινήσεις και συζητήσεις για θέματα σπιτιού και οικογένειας. Στις 22/7 μπορεί να κάντε μια συμφωνία ή να μιλήσετε για μια οικογενειακή υπόθεση που θα έχει σχέση με χρήματα ή θα πρόκειται  για ξαφνική υπόθεση που αφορά ακίνητα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η νέα Σελήνη σας ωθεί να κάνετε μια καινούργια αρχή ή να δείτε με διαφορετικό μάτι θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Η πίεση που έχετε σε θέματα καριέρας και σε στόχους, δυσκολεύει το απρόσκοπτο ενδιαφέρον σας σε θέματα της οικογένειας. Έχετε στήριξη και συμπάθεια από το περιβάλλον σας. Ευχάριστες συζητήσεις και μικρές μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μετακινήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες με συγγενείς στην αρχή της εβδομάδας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Ο Άρης σας προκαλεί αναστάτωση και άγχος, διακρίνετε ότι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Έξυπνες ιδέες και ανταλλαγή απόψεων με το περιβάλλον, θα σας βγάλουν από την ρουτίνα στις 22/7. Ξαφνικές συναντήσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Η νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα των σχέσεων και της επικοινωνίας. Το περιβάλλον σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα και θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας με τους συγγενείς, αδέρφια, γείτονες κτλ. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να διαφέρουν οι απόψεις σας σε πολλά θέματα και αυτό σας κρατά πίσω. Όμως ωριμάζετε και οριοθετείτε τις ιδέες σας έτσι ώστε να γίνουν αποδεκτές από τον περίγυρο .

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Διευθετήσεις γραφειοκρατικών θεμάτων είναι στα σχέδια αυτής της εβδομάδας. Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και κάνετε μικρά ταξιδάκια. Επιδιώξτε να συναντήσετε φίλους και συγγενείς, βγείτε από την απραξία.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Ο Άρης σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα κοινά. Οι παρέες και οι ομάδες θα σας δώσουν τη χαρά και την ένταση που χρειάζεστε για να απολαύσετε το καλοκαίρι. Για οικονομικά θέματα θα κάνετε πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και συμφωνίες. Κάποιες από αυτές θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Η νέα Σελήνη αφορά τα οικονομικά σας, ρυθμίστε και οργανώστε έτσι τις συνθήκες ώστε να κάνετε μία νέα αρχή, κάντε έναν νέο προϋπολογισμό. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν υποχρεώσεις προς τρίτους που πρέπει να διευθετήσετε. Η αντίθεση Ήλιου- Κρόνου δείχνει αυτό ακριβώς : ότι μπορεί να αρχίσετε να βγάζετε περισσότερα χρήματα, αλλά υπάρχουν δάνεια, ασφάλειες κτλ που πρέπει να ταχτοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Στις αρχές της εβδομάδας είστε πολύ επικοινωνιακοί και μετακινήστε συνέχεια, οι ιδέες σας δεν περνούν απαρατήρητες. Όμως όλη την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα, πολύ πιθανόν να σκέφτεστε μια αγορά ή πως θα αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Η επικοινωνία, η κίνηση και η αυξανόμενη περιέργεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας. Η ευστροφία και ο τρόπος που εκφράζετε τις ιδέες σας, θα εκπλήξουν τις παρέες και τις ομάδες που είστε μέλη. Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με ομοϊδεάτες σας. Προσοχή στον ανταγωνισμό και τις «επιθέσεις» στον χώρο  εργασίας και γενικότερα σε θέματα που αφορούν την καριέρα . Εντάσεις σε ότι αφορά σκοπούς και στόχους, αλλά και διενέξεις  με άτομα κύρους ή μεγαλύτερα στην ηλικία.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος είναι μέχρι τις 22/7 στο δεκαήμερό σας και δίνει την ζωντάνια και την θέληση να προχωρήσετε παρ’ όλες τις αντιξοότητες. Η νέα Σελήνη γίνεται στο δεκαήμερό σας, προσωπικά θέματα σας απασχολούν. Συναισθηματικά και ψυχικά είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα που σκοντάφτουν όμως στις σχέσεις σας με τους άλλους. Έχετε αυστηρούς κριτές και υποχρεώσεις προς τον/την σύντροφο ή κάποια συνεργασία.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από τις 22/7 και μετά λάμπετε από τον Ήλιο στο ζώδιό σας (χρόνια πολλά!). Είστε στο επίκεντρο της προσοχής όλων, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού κάνετε σχέδια για το μέλλον. Τα επαγγελματικά θέματα συνεχίζουν να είναι προτεραιότητα για εσάς. ‘Όμως υπάρχει και το κλίμα της αισιοδοξίας και της χαρούμενης διάθεσης. Στην αρχή της εβδομάδες ελέγξτε τις πληροφορίες που λαμβάνετε, κάποιοι μπορεί να μιλούν για εσάς πίσω από την πλάτη σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Ο Ερμής ίσως σας κάνει λίγο κρυψίνους σε ότι αφορά σχέδια και συζητήσεις για το μέλλον. Ίσως μάλιστα όλα αυτά να αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας. Ο Άρης βοηθά στην καλή διάθεση, θέλετε να ζήσετε καινούργια πράγματα, να ταξιδέψετε, αν δεν μπορείτε κάντε μικρές καινούργιες ανακαλύψεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές που δεκαημέρου θα έχετε αλλαγές στην καριέρα και τους στόχους σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Με την νέα Σελήνη αισθάνεστε ότι θέλετε να απομονωθείτε και να βάλετε σε τάξη τον ψυχικό σας κόσμο. Κάντε μια καινούργια αρχή, το συναισθηματικό θάρρος δεν σας λείπει, διώξτε τα «κακώς κείμενα» και αναλύστε τι είναι αυτό που σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σας πιέζουν, προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία. Μεγάλα άτομα στην ηλικία μπορεί να σας απασχολήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Είναι η εποχή που πρέπει να επικεντρωθείτε στα σχέδια για την περαιτέρω εξέλιξή σας. Λειτουργείτε χωρίς μεγάλες τυμπανοκρουσίες και δεν βγάζετε ακόμα τις αποφάσεις προς τα έξω. Ίσως κάτι σας αναγκάζει προς στιγμής να μείνετε στο παρασκήνιο. Προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία. Στην αρχή της εβδομάδας προσπαθείτε να διεκπεραιώσετε γραφειοκρατικά θέματα. Συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε πιο κοινωνικοί και συζητάτε με συγγενείς και φίλους τα θέματα που σας απασχολούν. Μικρές μετακινήσεις και ευχάριστες ξαφνικές συναντήσεις με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας ή άτομα από το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται και ένα ταξιδάκι που δεν το περιμένατε. Δυσκολίες όμως και εντάσεις μπορεί να υπάρχουν για οικονομικά που αφορούν τρίτους. Εσωτερικές εντάσεις σας αποδιοργανώνουν ψυχικά και σωματικά.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Στον επαγγελματικό «στίβο» έχετε ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και σας συμπαθούν. Η νέα Σελήνη δεν είναι αρνητική για εσάς παρόλο που πρέπει να βάλετε μια τάξη στην ερωτική σας ζωή. Καινούργιες ομάδες ανθρώπων μπορεί να μπουν στην ζωή σας ή να ξεκινήσετε μία κοινή δράση με βάση το συναίσθημα.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Το καλοκαίρι είναι μπροστά  και δεν πρέπει να χάνετε την ευκαιρία να χαρείτε με παρέες και φίλους . Το ενδιαφέρον σας έχει στραφεί σε ομάδες που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να επικοινωνήσετε και να κάνετε μετακινήσεις για κοινωνικούς σκοπούς ή για την καριέρα σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Αν και το καλοκαίρι βρίσκεται στο απόγειό του, εσείς έχετε πολλά να διεκπεραιώσετε για να φτάσετε στον στόχο σας. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, σας αναστατώνει με ξαφνικές αναθεωρήσεις. Αναγκάζεστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και περισσότερο  ότι αφορά οικονομικά θέματα. Οι αλλαγές μπορεί να αφορούν και μεταφυσικές ανησυχίες, όλο αυτό το διάστημα πρέπει να προσέχετε την ψυχική σας αποδιοργάνωση. Η καριέρα όμως είναι ένα κομμάτι που σας απασχολεί  εν μέσω καλοκαιριού, μια πρόταση μπορεί να σας ξαφνιάσει και να αφορά τα οικονομικά σας, ίσως είναι μια ευκαιρία που πρέπει να εξετάσετε. 

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Η Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για εσάς και αρωγός ώστε να μην χάνετε την αισιοδοξία σας. Ταξίδια στο εξωτερικό με αγαπημένα πρόσωπα. Είστε καλοπροαίρετοι σε καινούργιες φιλοσοφίες και διαφορετικούς ανθρώπους . Εύνοια από το εξωτερικό και σχέση (ερωτική) με ένα φιλελεύθερο άτομο. Η νέα Σελήνη γίνεται στο χώρο που έχει σχέση με την καριέρα και τους στόχους σας. Πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή, όμως πολλές φορές έρχεστε αντιμέτωποι με υποχρεώσεις που έχετε στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Το ενδιαφέρον  απορροφά η κοινωνική καταξίωση και η καριέρα σας. Αν έχετε δική σας δουλειά είναι η εποχή που πρέπει να δώσετε εκεί όλη σας την ενέργεια . Οι σκοποί και οι στόχοι πρέπει να υλοποιηθούν και σε αυτό επικεντρώνεστε αυτή την εβδομάδα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Η καθημερινότητα απαιτεί δράση και κούραση. Θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν. Στο χώρο εργασίας θα υπάρχει ένταση και ανταγωνισμός. Από την άλλη ενδέχεται να σας κάνουν μια πρόταση για συνεργασία με πολύ καλές προοπτικές. Ότι αφορά την μόρφωση, τα ταξίδια και τα πνευματικά θέματα είναι μια καλή περίοδος που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για συζητήσεις και συμφωνίες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Η νέα Σελήνη σας ωθεί να βρείτε καινούργιους τρόπους έκφρασης. Θετικό θα είναι να κάνετε μια νέα αρχή σε ότι αφορά σπουδές, φιλοσοφία ζωής, αλλά και ότι αφορά τις σχέσεις σας με άτομα από το εξωτερικό. Το «αγκάθι» είναι το στενό περιβάλλον που σας πιέζει να μην ξεφεύγετε από τα κοινωνικά πλαίσια. Θα αναγκαστείτε αργά ή γρήγορα να προβείτε σε ριζικές αναθεωρήσεις σε άτομα που αποτελούν το άμεσο περιβάλλον σας π.χ. συγγενείς, αδέρφια, γείτονες κτλ.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θέλετε να απελευθερωθείτε από τα στενά πλαίσια που ζείτε να ανανεωθείτε και να περάσετε όμορφα. Ο Ήλιος  βοηθά σε αυτό, με αισιοδοξία και έξω από τα στενά όρια να είστε ανοιχτοί σε καινούργιες φιλοσοφίες και τρόπους ζωής. Σχεδιάζετε ταξίδια και θέλετε να γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους από εσάς, οι εμπειρίες είναι γνώσεις και εκεί θέλετε να στοχεύσετε. Σπουδές και ταξίδια είναι στις προτεραιότητές σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαήμερου, με αναπάντεχες καθημερινές αναποδιές που πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Στο χώρο εργασίας ίσως γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι αρνητικές, αλλά θα πρέπει να τις διαχειριστείτε σωστά γιατί μπορεί να αφορούν οικονομικά τρίτων ή οικονομικά του/της συντρόφου. Κληρονομικά θέματα, ασφάλειες και δάνεια μπορεί να σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Η νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών που έχουν σχέση με τρίτους. Πρέπει να βάλετε σε μία τάξη στις υποχρεώσεις και να κάνετε ένα νέο πρόγραμμα ώστε να μην έχετε άγχος από δω και πέρα. Το πρόβλημα είναι ότι τα έσοδα σας δεν επαρκούν ώστε να εφαρμόσετε τον καινούργιο προϋπολογισμό  χωρίς να αγχωθείτε. Η νέα Σελήνη όμως σας δείχνει ότι πρέπει να «λύστε» και τα ψυχολογικά θέματα αντί να τα αποφεύγετε, κάντε μια καινούργια αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Ο Ήλιος μπαίνει σε ένα δύσκολο κομμάτι για τον βαθύτερο ψυχισμό σας και ζήτα να ρίξετε φως στις σκοτεινές πτυχές του εαυτού σας. Στο πρακτικό κομμάτι θέλετε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που αφορούν τον/την σύντροφο ή δάνεια, κληρονομιές, επενδύσεις κτλ. Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε, συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις στο επίκεντρο. Θα έχετε μετά τις 22/7 συμφωνίες και μετακινήσεις για συνεργασίες με ανθρώπους που μοιράζεστε σημαντικά πράγματα στην ζωή σας. Ο/Η σύντροφος θα είναι στο επίκεντρο σε ότι και αν κάνετε. Μικρές μετακινήσεις συζητήσεις θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Ευχάριστες συναισθηματικές ή δημιουργικές εκπλήξεις για τους γεννημένους στην αρχή του δεκαημέρου. Ο Άρης προκαλεί εντάσεις με την οικογένεια. Προσοχή σε ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Η νέα Σελήνη γίνεται απέναντι από το δεκαήμερό σας. Βρείτε τρόπους να προσεγγίσετε τον/την σύντροφο, κάνετε μια νέα αρχή. Ίσως μια καινούργια σημαντική σχέση αρχίσει στη ζωή σας. Μια συνεργασία πρέπει να ξεκινήσει από νέα βάση. Όλα αυτά σκοντάφτουν στην τάση που έχετε να τα βάζετε όλα σε κουτάκια. Έχετε περάσει πολλά, όμως σταματήστε να είστε «δύσκαμπτοι», όλα μπορούν να ξεκινήσουν από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Ο/Η σύντροφος ή οι συνεργάτες είναι πολύ σημαντικοί για εσάς  κι εκεί θα δώσετε το ενδιαφέρον και την ενέργειά σας. Αναζωπυρώνετε τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Νομικά θέματα θα σας απασχολήσουν ενώ ενδιαφέρεστε για μια συνεργασία ή ένα γάμο.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Ο Άρης σας κάνει ιδιαίτερα παρορμητικούς στο γραπτό και προφορικό  λόγο αλλά σας κάνει και βιαστικούς στις μετακινήσεις (γι’ αυτό θα χρειαστεί προσοχή). Η κοινωνικότητα χτυπάει κόκκινο! Έχετε αρκετή ενέργεια αλλά και αποφασιστικότητα να λύσετε θέματα που αφορούν τους συγγενείς, τα αδέρφια και γενικά τα άτομα που σας περιβάλλουν. Κάποιες λύσεις θα βρεθούν συζητώντας με οικεία πρόσωπα  που θα σας διευκολύνουν  στην καθημερινότητα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Η νέα Σελήνη προτρέπει να προσέξετε την υγεία σας, λύσεις υπάρχουν, αρκεί να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που ζείτε την καθημερινότητα . Η σωστή διατροφή και η ξεκούραση είναι κάποια από τα πράγματα που πρέπει να αρχίσετε να εφαρμόζετε από δω και πέρα. Θα χρειαστεί να διαχειριστείτε και  την  ψυχική σας διάθεση, καθώς είναι αυτό που σας δημιουργεί την απομόνωση. Κάνετε θυσίες για τους άλλους ακόμα και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που έχετε την δυνατότητα να χειριστείτε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Η καθημερινότητα και η εργασία είναι ο τομέας που θα δώσετε την ενέργειά σας αυτό το διάστημα. Μπορεί να ασχοληθείτε επίσης με θέματα που αφορούν την υγεία. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις καθώς και συμφωνίες που μέχρι τώρα καθυστερούσαν.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί   ως εβδομάδα εξόδων. Αγωνίζεστε για την απόκτηση  υλικών αγαθών. Είστε πολύ κοινωνικοί, δεν θα λείψουν τα φλερτ και οι ευχάριστες μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Τα νέα που θα ακούσετε από ένα πρόσωπο που ενδιαφέρετε για εσάς ή μια πρόσκληση που θα σας κάνουν σε κοινωνική εκδήλωση, θα σας χαροποιήσει. Ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Η νέα Σελήνη είναι θετική για εσάς άσχετα με τις όποιες δυσκολίες που θα προκύψουν. Αρχίστε ένα δημιουργικό σχέδιο, κάντε μια ερωτική σχέση, βρεθείτε πιο κοντά με τα παιδιά σας, αν έχετε. Η ιδεολογία και οι ομάδες που συμμετέχετε σας περιορίζουν, αρχίστε να ξεκαθαρίζετε  καταστάσεις που σας πιέζουν ακόμα και αν νομίζετε ότι έχετε υποχρέωση απέναντί τους, ίσως τελικά περισσότερη «υποχρέωση» έχετε στον εαυτό σας.                                   

Σχετικά